Cia Pepa Plana col·labora amb Proactiva Open Arms

Pepa.Proactiva

Amb el nostre llenguatge, el de les pallasses, denunciem el drama que comporten les migracions i posem l’accent en el munt de gent que, per desgràcia, no arriba al seu destí. La situació que s’està vivint ens indigna i no podríem quedar-nos de braços plegats. Des de la nostra humil posició, hi volem aportar el nostre granet de sorra i també per això col·laborem amb l’ONG Proactiva Open Arms.

La col·laboració té dues vessants: una funció solidària els beneficis de la qual es destinaran íntegrament a l’ONG i una fila zero a través d’un compte corrent de Proactiva Open Arms permanentment obert. La funció a benefici de Proactiva Open Arms es farà l’1 de febrer de 2017 a les 20.30 hores.

Les entrades estan a la venda a través de Ticketea.com i et volem convidar a omplir la platea del dia 1 de febrer i fer-te’n ressò a les xarxes socials i entre els teus amics i coneguts. Com més persones siguem el dia 1 de febrer, més diners podrem recollir i més recursos tindran els amics de Proactiva Open Arms per poder seguir salvant vides al mar. I si no hi pots assistir el dia 1 de febrer, però vols venir a veure l’espectacle i col·laborar amb Proactiva Open Arms, pots comprar la teva entrada igualment per qualsevol altre dia i pots col·laborar amb l’ONG a través de la seva pàgina web o al número de compte:
ES59 1491 0001 2121 8580 1020.

mediterraneo_home

El dia 1 de febrer t’esperem a la Sala Muntaner. Posa-hi el teu granet de sorra.

Posted by Pepa Plana in : Noticies,