Amaluna

Pepa Plana es va estrenar oficialment amb el Cirque du Soleil el 19 d’abril a Montreal amb l’espectacle ‘Amaluna’. La Pepa dóna la benvinguda al públic i després fa dos números: el primer, tracta sobre la seducció i l’enamorament entre dues pallasses, una juga el rol d’home i l’altra el de dona, i el segon és la conseqüència de la seducció que és el part, l’embaràs i la pallassa amb molts i molts fills.
‘Amaluna’ s’inspira en ‘La Tempestat’ de William Shakespeare, aquest és el seu punt de partida. La trama se situa en una illa de dones, on hi ha la celebració de la Miranda, que es fa dona. No obstant això, a l’illa hi arriba la tempestat i, amb ella, els homes. «Aquí comença tot l’embolic». Després hi ha una història d’amor de Miranda i Romeo i es barregen diferents personatges de Shakespeare.

Per a més informació, podeu dirigir-vos a la plana web http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/amaluna

La premsa ha dit:

Traducció ‘aproximada‘ de la crítica:
Només hi ha dos pallasses (l’adorable Pepa Plana i el seu pretendent fanfarró, Nathalie Claude), un duo romàntic burleta (a mock-romantic duo) . Ells fan un nombre de parts boig i ens fan tararejar una cançó de bressol, fent-nos sentir ridículament sentimentals a tots nosaltres. (There are only two clowns (the adorable Pepa Plana and her blustering suitor, Nathalie Claude), a mock-romantic duo. They do a wacky birthing number that turns into a lullaby hum-a-long, making sentimental fools of us all).
http://www.montrealgazette.com/Review+Cirque+Soleil+Amaluna+poetry+acrobatic+motion+with+video/6522270/story.html
The Gazette

Traducció ‘aproximada‘ de la crítica:
No hi ha cortesans dolents, només un servent còmic anomenat Jeeves (Nathalie Claude) que arriben d’un naufragi, omplint l’illa de valerosos nois joves. Per descomptat, ell té una parella femenina, l’encantadora Deeda (Pepa Plana), que es converteix en el primer pallasso en tota la història del Cirque que desitjaries abraçar, no pegar, pel final de la vetllada. (There are no evil courtiers, just a comic manservant named Jeeves (Nathalie Claude) who shows up from a shipwreck, filling the island with hot young men. Of course, he has a female partner, the charming Deeda (Pepa Plana), who becomes the first clown in all of Cirque history that you want to hug, not hit, by the end of the evening).
http://www.toronto.com/article/724935
Toronto.com