La pallassa Pepa Plana lluirà el seu nas vermell en un muntatge del Cirque du Soleil

La pallassa catalana Pepa Plana lluirà el seu nas vermell en el nou espectacle del Cirque du Soleil que s’estrenarà a Montreal (Canadà) l’abril de 2012, segons ha explicat l’artista.

Plana ha comentat que els responsables del circ canadenc es van posar en contacte amb ella al febrer i la van convidar a visitar les seves instal · lacions i parlar del nou projecte, del qual només ha pogut avançar que, juntament amb una altra pallassa, exercirà de fil conductor.

Per l’artista va ser “una gran sorpresa” rebre la trucada d’aquesta companyia, perquè mai havia participat en cap dels seus “càstings” ni havia tingut contactes amb ells. No obstant això, els responsables del Soleil si coneixien la seva feina i sabien com es movia a l’escenari.

Després de diversos mesos de negociacions, el passat dia 29 les dues parts van signar un contracte, d’any i mig de durada, que implica que Plana es desplaci fins a la seu de la companyia aquesta propera tardor durant uns dies.

Al gener pròxim, la pallassa s’establirà a la seu del circ i començarà els assajos del nou espectacle, que es representarà en una gran carpa i girarà per tot el món.

A Pepa Plana li faria molta il · lusió poder actuar a Espanya, però ha recordat que en alguns casos el Cirque du Soleil ha trigat més de vuit anys a arribar a la península Ibèrica, i “jo només he signat per un any i mig”.

Preguntada per les seves sensacions, ha reconegut que està molt il · lusionada per poder-se incorporar a “un gran engranatge, que en gira pot moure a unes 500 persones, davant públics que superen els 2.000 espectadors”.

Mentrestant, Plana seguirà de gira per Catalunya amb les funcions dels cinc espectacles que té actualment en cartellera: ‘Èxode’, ‘Penèlope’, ‘L’atzar’, ‘Giulietta’ i ‘De Pe a Pa’.

EL MUNDO.es

Posted by pepaplana in : Noticies,