El Cirque du Soleil presenta “Amaluna”, un homenatge a la dona

La propera producció del Cirque du Soleil, “Amaluna”, serà una història d’amor inspirada per la mitologia grega, dones guerreres amazòniques i Shakespeare. Un 70% dels artistes que es presentaran seran dones.

“La història de ‘Amaluna’ tracta d’una jove que es converteix en dona, i de totes les grans deesses i dones que participen en aquest ritu”, va dir la directora del xou, Diane Paulus, durant la seva presentació aquest dimecres.

Segons Paulus, els 50 artistes de 15 països diferents que presentarà “Amaluna”, han estat assajant des de gener, “treballant 14 hores al dia”.

La història, basada en l’obra final de Shakespeare, “La Tempesta”, segueix el romanç entre la filla d’un sanador i un príncep, en una remota illa anomenada “Amaluna”. Paulus, que ha estat treballant en el xou durant dos anys, va dir que serà un “homenatge a la dona”.

“Amaluna” estrena a Mont-real el proper 19 d’abril, a Toronto el 6 de setembre i a Vancouver el 23 de novembre. Les entrades estan disponibles al portal d’Internet del Cirque du Soleil.

Font The Montreal Gazzette

Posted by pepaplana in : Noticies,